Project Description

Aiphone porttelefon

Fra Aiphone fører vi alle typer løsninger innen porttelefon med alt fra små trådløse Villasett for enebolig til større komplekse systemer for boligprosjekter, næring, helse og annen offentlig virksomhet.

Med løsninger fra Aiphone ivaretar vi også mulighetene for overføring av oppkall til mobiltelefon for både små og store systemløsninger. Man kan i sanntid via mobiltelefon se og snakke med den som ringer på, samt sørge for åpning av døren fra mobil/nettbrett selv om man skulle befinne seg på den andre siden av kloden på ferie.

Overføring av oppkall til mobil med App-basert løsning kan være praktisk om man f.eks. skal slippe inn håndverkeren eller barnevakten hjemme når man befinner seg på hytta. Funksjoner som lagring av bildeminne i porttelefonsystemet sørger også for at man kan se hvem som har ringt på når man kommer hjem.

På et Aiphone GT porttelefonsystem kan man enkelt programmere dørstasjoner fra både PC og mobiltelefon.

På et Aiphone GT porttelefonsystem kan man enkelt programmere dørstasjoner fra både PC og mobiltelefon.

Innenfor næring og offentlig sektor som f.eks. hoteller, større varelagre og skoler stilles det stadig oftere større krav til sikkerhet og integrasjon. Fra Aiphone kan vi også levere IP-baserte løsninger innen porttelefon og intercom i kombinasjon, og som enkelt kan administreres av driftsansvarlig i
den enkelte bedrift. Disse løsningene har stor fleksibilitet når det gjelder både ruting av kommunikasjon og oppkallsfunksjoner internt, samt viderekobling av oppkall til mobil og nettbrett via Wifi/3G og 4G.

Kontakt oss

Telefon: + 47 47 88 80 90
E-post: magne@brannsystemer.no

Gå til kontaktskjema

Aiphone – GT Brosjyre

Aiphone – Villa Brosjyre

Aiphone – JO Wifi App Brosjyre

WL-11 Brosjyre